Klubben er stiftet i 12. december 1973

12-11-2017 EBK:
Banebyggeri i lokale 3, er endnu ikke rigtig kommet i gang, den slags koster jo både tid og penge, og indtil videre udnytter vi lidt plads i lokale 3, til at stå og arbejde med modulerne til lokale 2, som jo også skal bruges for at vi kan skabe forbindelsen til lokale 3.
Så snart vi tager hul på lokale 3, skal vi nok fortælle om det her på siden…


Nu står de første 4 modulkasser klar i klubben.
Arbejdet med at montere skinner, og lave landskab kan gå igang.


10-08-2017 EBK:
I sommerferien fik vi desværre vandskade i lokale 3 (En af lyskasserne blev fyldt med vand under et skybrud, og så sprang vinduet op og al vandet havnede i vores sofagruppe). Vores materialelager og værktøj og den slags tog heldigvis ikke skade, men vores lænestol og sofa stod ikke til at redde. Nogle af vores reoler fik erstattet en våd sokkel med nogle stålben så de er oven vande hvis det sker igen.
Efter vi har kasseret sofagruppen, er der blevet god plads i lokale 3, plads som kan bruges til arbejdsområde, så vi kan begynde på modulbyggeriet og planlægning af banen i lokale 3. Området hvor sofagruppen har stået, kan jo fint udnyttes til at stå og arbejde med de 8-10 moduler til lokale 2, så det varer nok ikke så længe før der kommer nogle kasser på nogle ben, og så kan den sjove del af arbejdet begynde.


Rum 3 er vores værksted ...


... og opholdsrum.

15-06-2017 EBK:
Her vil vi fortælle lidt om hvad der sker i lokale 3. Indtil i år, har lokale 3 udelukkende været materialelager, prøvebane, værksted, kaffestue og opholdsrum. Ved medlemsmøde i 2017, har vi aftalt at udvide vores anlæg til lokale 3. Anlægget i lokale 3 bliver bygget udelukkende som moduler, både strækning og en sækbanegård. Efterhånden som der begynder at ske ting og sager i lokale 3, vil vi selvfølgelig også fortælle om det her på siden, ligesom vi har gjort med lokale 1 og lokale 2 længe.


Her kan du følge
arbejdet med klubbens
anlæg i rum 3.

Opgaven er at udbygge
anlægget med moduler.Hans arbejder i værkstedet.


      © Modeljernbaneklubben H0-87, Odense