Klubben er stiftet i 12. december 1973


God plads til udbyggelse af vores bane.

25-06-2019 EBK:
I rum 3 har vi nu fået mægtig god plads, fordi de 8 moduler er sat ind i rum 2. Nu har vi fin plads til at bygge Fionia Olie modulerne her, og måske benytter vi lejligheden til også lige at få malet lokalet også. Vi har også noget belysning som sidder forkert i forhold til at vi jo flyttede meget om i rum 3 sidste vinter, så der skal lige flyttes lidt på lamperne når vi kommer tilbage fra ferien.


Strækningsmoduler til brug i rum 2.

09-05-2019 EBK:
I lokale 3 bruger vi megen tid på modulerne til lokale 2, vi bruger prøvebanen til at programmere og indstille vores lokomotiver og kaffestuen benyttes også flittigt. Vi glæder os til at få de 8 moduler på plads i lokale 2, så vi kan begynde at gøre lokale 3 klar til baneudvidelsen her i lokalet.Testbanen.

18-02-2019 EBK:
Oprydningen vil ingen ende tage, men nu har vi fået etableret vores prøvebane igen, og nu kan den klappes op ad væggen, så vi har bedre plads til f.eks. at bygge moduler eller andet. Prøvebanen er klar og allerede i brug næsten hver aften, så det er godt at vi fik den klar igen. Lokale 3 trænger til at blive malet, og heldigvis har et medlem allerede meldt sig til den opgave, så det bliver snart mere "klimavenligt" at være der.


Der er flyttet helt om på tingene i rum 3.

05-11-2018 EBK:
De sidste 2 måneder har vi ryddet rigtig meget op i vores materialelager og så har vi flyttet helt om på møblerne, spisekrog/hyggekrog er flyttet ned ved indgangen, prøvebanen er sat på hængsler, så den kan klappes op ad væggen, de store reoler er bygget om til små rulle-reoler som vi kan rulle rundt med og bruge som "arbejdsborde", samtidig med at vi stadig har plads til vores materialer. Lokalet fremstår nu meget mere åbent og nu har vi bedre plads til at arbejde med modulbyggeri og alt det andet vi er i gang med, og således er lokalet også klar til vores fremtidige udvidelse af vores anlæg, med moduler og banegård her i lokale 3.
18-06-2018 EBK:
I lokale 3 er vi så småt begyndt at gøre klar til at flytte om på møblementet, vi har sat "folie" på vores store indgangsparti, så man ikke lige kan overskue hele lokalet udefra, og vi er begyndt at rydde lidt op i de mange materialer vi har liggende i vores reoler. Oprydning og flytning af møblerne regner vi med at få overstået henover sommeren, så vi er færdige inden Modeljernbanens dag den 2. december.Lokaleplan for rum 3.

29-05-2018 EBK:
På gårsdagens medlemsmøde har vi aftalt den nye indretning af lokale 3 samt placering af banestrækning og banegård i lokalet.
Hele den del af vores anlæg som bygges i lokale 3 bliver opført som moduler, hvilket vil sige, at vi til hver en tid vil kunne tage modulerne med ud til en udstilling, samkørsel med andre klubber eller blot flytte det hele, f.eks. hvis der skal males i klubben eller lignende.
Sporplanen rummer sågar mulighed for, at vi kan låne nogle moduler af medlemmerne, og lade dem indgå f.eks. en virksomhed til en køredag, og så en anden virksomhed til en anden køredag.
Forhåbentlig kan vi så påbegynde byggeriet til januar 2019. Indtil da kan vi nå at bygge modulerne til lokale 2 færdige, få dem placeret, rydde op i lokale 3, male og flytte om på møblerne.

12-11-2017 EBK:
Banebyggeri i lokale 3, er endnu ikke rigtig kommet i gang, den slags koster jo både tid og penge, og indtil videre udnytter vi lidt plads i lokale 3, til at stå og arbejde med modulerne til lokale 2, som jo også skal bruges for at vi kan skabe forbindelsen til lokale 3.
Så snart vi tager hul på lokale 3, skal vi nok fortælle om det her på siden…


Nu står de første 4 modulkasser klar i klubben.
Arbejdet med at montere skinner, og lave landskab kan gå igang.


10-08-2017 EBK:
I sommerferien fik vi desværre vandskade i lokale 3 (En af lyskasserne blev fyldt med vand under et skybrud, og så sprang vinduet op og al vandet havnede i vores sofagruppe). Vores materialelager og værktøj og den slags tog heldigvis ikke skade, men vores lænestol og sofa stod ikke til at redde. Nogle af vores reoler fik erstattet en våd sokkel med nogle stålben så de er oven vande hvis det sker igen.
Efter vi har kasseret sofagruppen, er der blevet god plads i lokale 3, plads som kan bruges til arbejdsområde, så vi kan begynde på modulbyggeriet og planlægning af banen i lokale 3. Området hvor sofagruppen har stået, kan jo fint udnyttes til at stå og arbejde med de 8-10 moduler til lokale 2, så det varer nok ikke så længe før der kommer nogle kasser på nogle ben, og så kan den sjove del af arbejdet begynde.


Rum 3 er vores værksted ...


... og opholdsrum.

15-06-2017 EBK:
Her vil vi fortælle lidt om hvad der sker i lokale 3. Indtil i år, har lokale 3 udelukkende været materialelager, prøvebane, værksted, kaffestue og opholdsrum. Ved medlemsmøde i 2017, har vi aftalt at udvide vores anlæg til lokale 3. Anlægget i lokale 3 bliver bygget udelukkende som moduler, både strækning og en sækbanegård. Efterhånden som der begynder at ske ting og sager i lokale 3, vil vi selvfølgelig også fortælle om det her på siden, ligesom vi har gjort med lokale 1 og lokale 2 længe.


Her kan du følge
arbejdet med klubbens
anlæg i rum 3.

Opgaven er at udbygge
anlægget med moduler.Der bygges på "Fabriksparken"
som skal bruges i rum 2.
09-05-2019


Hans arbejder i værkstedet.


      © Modeljernbaneklubben H0-87, Odense